+ 0031 628561287


Karin van Kalmthout

Dichter en freelance docent creatief schrijven

kvankalmthout@hotmail.com

Poëzieworkshops voor volwassen

Voor Huis van Gedichten geef ik een serie van zes workshops. Ze vinden plaats op zaterdagochtend va 10.30 tot 12.00 in Boekhandel van Stockum in Den Haag. Ze zijn zowel voor de beginnende dichter als de gevorderde dichter toegankelijk. Het kost 7,50 (bij van te voeren inschrijven) en 40,00 voor de gehele serie.

'De beginnende dichter' was op 17 september, 'De romantische dichter' was op 15 oktober, 'De komische dichter' op 19 november

Eerstvolgende

21 januari: De vergeten dichter

en dan volgen nog op 18 februari 'De lyrische dichter' en op 18 maart 'De podiumdichter'

http://www.huisvangedichten.nl


Debatteren voor praktijkleerlingen

Ik geef sinds dit jaar debatlessen aan de leerlingen van het Accent (praktijkschool). Ook voor de SKVR. Dat zijn blokken van 6 weken. Daarin zijn we vooral bezig met jezelf presenteren voor een klas, argumenten bedenken en houding.

Taalatelier voor kinderen

Voor de SKVR geef ik op twee basisscholen het gehele jaar Taalatelier. Dat betekent dat een klas een uur per week les krijgt in creatief schrijven gecombineerd met beeldende vorming. We doen dit aan de hand van leerlijnen en werken met de thema's van de scholen. Leerlingen zijn op een andere manier bezig met taal en leren hun eigen ervaringen, gevoelens en mening te verwoorden.

www.skvr,nl